Theoriecursus Zoetermeer

Kan jij ook niet wachten om je autorijbewijs te halen? Dan dien je voordat het zo ver is nog wel eerst het theorie-examen succesvol af te sluiten. Helaas is dit examen op het eerste ogenblik vaak een stuk lastiger dan het lijkt. Veel leerlingen gaan meer dan één keer op voor het examen en sommige leerlingen hebben meer dan vijf keer nodig om het theorie-examen te halen. Dit is natuurlijk hartstikke zonde van de tijd én van het geld. Gelukkig hebben we hier nu een oplossing voor. Door deel te nemen aan een theoriecursus Zoetermeer kan jij jouw theorie-examen voor de auto, motor of scooter al binnen één dag halen.

theoriecursus Zoetermeer

Waaruit bestaat de theoriecursus

Wanneer je je hebt aangemeld voor een theoriecursus en een datum en tijd hebt uitgezocht is het alleen nog aan jou de taak om de theoriecursus te volgen en het examen af te leggen. De meeste theoriecursussen beginnen al vroeg in de ochtend en uiteindelijk zal je rond twee uur ’s middags richting het CBR gaan om het theorie-examen af te leggen. Het theorie examen bestaat uit in totaal 50 vragen. Je dient 44 van de vragen goed te beantwoorden om te slagen voor het examen.

Tijdens de theoriecursus krijg je les van een rij-instructeur die je alles verteld over het examen en wat voor vragen je kunt verwachten. Daarnaast krijg je verschillende ezelsbruggetjes te horen welke je kunnen helpen bij het juist beantwoorden van de vragen. Wees niet bang om vragen te stellen aan je rij-instructeur hier leer je juist het meest van. Over het algemeen slaagt zo’n 80% van de mensen die een theoriecursus heeft gevolgd. Mocht je helaas zakken dan bieden veel rijscholen een gratis herexamen en cursus aan. Je bent dus vrijwel verzekerd van het halen van het theorie-examen voor de auto of motor.]

Wil je meer informatie over de cursus dan raden we je aan om contact op te nemen met een rijschool bij jou in de buurt. Zij kunnen je meer vertellen over de inhoud van de cursus en de prijzen hiervan.

Waarom kiezen voor Theoriecursus Zoetermeer Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.