Theoriecursus Utrecht

Haal jouw theoriecursus Utrecht met 100% slagingskans! Ben jij woonachtig in de omgeving van Utrecht? Dan is het nu mogelijk om razendsnel (lees binnen één dag) je theoriecursus te halen voor je motor, auto, taxi of scooterrijbewijs. Ideaal voor mensen die moeite hebben met het leren van theorie uit een boek.

Kies voor een dagcursus

Binnen één dag je theorie halen is mogelijk door middel van een dagcursus theorie. Deze theoriecursus is gebaseerd op speciale leermethode. Heb jij ook zo’n moeite met het leren vanuit een boek of op de computer? Kies dan voor deze dagcursus. De cursus is gebaseerd op vragen uit het CBR-examen en wij leren onze studenten handige ezelsbruggetjes aan. Hierdoor wordt het voor onze leerlingen een stuk makkelijker om de regels te onthouden, zowel tijdens het examen als tijdens de praktijklessen.

Dagcursussen zijn geschikt voor iedere student die snel en gemakkelijk zijn theorie-examen wilt halen. Heb je last van faalangst, ADHD of andere complicaties? Geen zorgen, met onze cursus kan iedereen slagen. De lessen worden gegeven door professionele docenten die al jarenlang ervaring hebben met het geven van theorielessen, rijlessen.

Hoe ziet een dagcursus eruit?

Wanner je je hebt aangemeld voor een dagcursus krijg je eerst een bevestigingsmail. In deze e-mail kan je datum van de cursus terugvinden en daarnaast krijg je ook nog een linkje naar de lesstof. De theoriecursus gaat meestal vroeg in de ochtend van start en duurt ongeveer tot het begin van de middag. Zodra de cursus is afgelopen ben je klaar voor het examen en dit is dan ook precies de volgende stap. Na de cursus ga je namelijk meteen richting het CBR en aan de slag met het maken van het theorie-examen. Denk er altijd om dat je je identiteitskaart meeneemt na het examen, anders mag je het examen niet maken.

Theoriecursus voor auto, motor, scooter en taxi

Theoriecurssussen worden niet enkel en alleen aangeboden voor het autorijexamen, maar bijvoorbeeld ook voor de theorie van je motorrijbewijs, taxirijbewijs en scooterrijbewijs. Ben jij dus op zoek naar een theoriecursus Utrecht dan ben je op de juiste pagina terecht gekomen. Plan nu snel een les bij ons en wie weet heb jij binnen de korte tijd al je rijbewijs. Kan jij ook niet wachten om eindelijk eens zelf de vrijheid te hebben om overal naar toe te gaan en wanneer jij dit zelf wilt? Kies dan voor een dagcursus! Onze docenten weten precies hoe de examens van het CBR in elkaar steken en kunnen jou handige ezelsbruggetjes leren die het gemakkelijk maken om jouw theorie-examen in één keer te halen.

Waarom kiezen voor Theoriecursus Utrecht Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.