Theoriecursus Rotterdam

Wil jij snel slagen voor je theoriecursus Rotterdam? Ben jij ouder dan 16 jaar en wil jij jouw theorie-examen halen in de omgeving van Westland? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Op deze pagina kun je namelijk meer lezen over de theoriecursussen in de omgeving van Westland. Tijdens een theoriecursus wordt je binnen een korte tijd klaargestoomd voor het maken van je theorie-examen. De theoriecursussen hebben over het algemeen een hoog slagingspercentage en zijn vrijwel voor iedereen geschikt. Schaam jezelf dus niet wanneer je al meerdere malen bent gezakt voor je theorie-examen. Net als bij meer dingen geldt: “de aanhouder wint” en dit is bij het halen van je theorie certificaat dan ook zeker het geval.

Hoe ziet een dagcursus theorie eruit?

Wanneer je je hebt ingeschreven voor de theoriecursus en de juiste datum hebt geprikt in de omgeving van Westland zal je waarschijnlijk vroeg op de ochtend al beginnen met de cursus. De cursussen worden verzorgd door ervaren docenten, die meestal zelf ervaring hebben als rij-instructeur. Nadat je in de ochtend de les hebt afgerond, ga je meestal in de middag direct door naar het CBR. Het voordeel hiervan is dat de lesstof en de verschillende tips & tricks nog vers in je geheugen zitten en je deze dus meteen kan toepassen in het examen.

Het examen bestaat in totaal uit drie onderdelen, namelijk gevaarherkenning (25 vragen), wetten en verkeersregels (30 vragen) en verkeersinzicht en risico’s (10 vragen). Je moet minimaal 13 van de 25 vragen in het onderdeel gevaarherkenning goed beantwoorden. Van de overige 40 vragen dien je er minimaal 35 goed te beantwoorden.

Dagcursussen voor je motor, scooter, auto of taxi 

Het is niet enkel en alleen mogelijk om een theoriecursus te volgen voor het halen van je auto-theorie. Bij verschillende praktijken is het namelijk ook mogelijk om cursussen te volgen voor het halen van je rijbewijs van andere voertuigen, zoals motor, scooter of taxi. Ook deze cursussen zijn erop gericht om de deelnemers te voorzien van een zo hoog mogelijk slagingskans. Over het algemeen kan je ervan uitgaan dat meer dan 90% slaagt, nadat ze een spoedcursus theorie hebben gevolgd.

Kan jij nou ook niet wachten om zelf met je eigen auto door het Westland te touren? Maak dan gebruik van een theoriecursus. Door deel te nemen aan deze cursussen heb je binnen no-time je certificaat in handen en kan jij de vrije wereld verkennen.

Waarom kiezen voor Theoriecursus Rotterdam Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.