Theoriecursus Rijswijk

Theorielessen zijn net zo belangrijk als de praktijlessen voor je rijexamen. Ben je opzoek naar een theoriecentrum in Rijswijk waar het mogelijk is om theorielessen te volgen voor je rijbewijs? Zoek dan niet verder, via theoriecursusdenhaag.nl kan jij dezelfde dag nog je theoriecursus halen voor auto, motor en bromfietsrijbewijs.

Tijdens onze theoriecursus in 1 dag leer je alle onderdelen die van toepassing zijn op het theoriecursus. Wij geven resultaatgerichte theoriecursussen waarbij je binnen 1 dag slaagt! Door onze jarenlange ervaring in Rijswijk en omstreken hebben wij al honderden geslaagden leerlingen geholpen op weg naar zijn of haar theoriecursus!

Wanneer je start met de rijopleiding begin je met de praktijklessen. Naast de praktijklessen moet je ook nog eens theorie oefenen. Vaak wordt hier makkelijk mee omgesprongen en uitgesteld tot het laatste moment. Via het internet bieden wij een duidelijk programma aan waarmee je je theorie stap voor stap kunt oefenen. Het handige hiervan is dat je de autotheorie dan ook vanaf werk of school kunt doen. Je begint dus stap voor stap en via onze website heeft u altijd begeleiding. Door het online volgen van de auto theorie bij kunt straks met een zeker gevoel naar het praktijkexamen.

Volg je de theoriecursus liever online?

  • Onze vernieuwde theorieopleiding wordt aangeboden met 500 examenvragen B (10 examens).
  • Tevens kunnen er 8 tentamens geoefend worden van elk 25 vragen over verschillende onderwerpen.
  • De theorieopleiding loopt parallel met de hoofdstukken uit onze theorieboeken.
  • Alle hoofdstukken worden geleverd met ingesproken tekst.
  • Het theoriegedeelte, de 10 examens en 8 tentamens per onderwerp kunnen leerlingen 20 uur gebruiken.

In ons theorielokaal in Rijswijk/Den Haag wordt met de meest moderne apparatuur theoriecursussen verzorgd. Wij werken met de bedieningspanelen met drukknoppen, die ook door het CBR worden gebruikt. Als enige biedt rijbewijscentrum jou de mogelijkheid om de cursus op de rijschool, of vanuit huis te volgen. 65-85% van de examenkandidaten die naar het theorie-examen gaan bij het CBR zakt de 1e-3e keer omdat de nodige kennis ontbreekt en het examen onderschat wordt. Dit kost onnodig veel geld en levert teleurstelling op.

Met de hooggewaardeerde cursussen van het rijbewijcentrum (meer dan 90% geslaagden) beschikt u over de theoretisch know-how om uw theorie-examen met succes te volbrengen. Ook zijn wij actief in andere regio’s binnen Nederland. Zo geven wij ook theoriecursussen in Delft, Leiden, Rotterdam, Utrecht, Groningen, Breda en Eindhoven.

Waarom kiezen voor Theoriecursus Rijswijk Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.