Theoriecursus Leiden

Je theoriecursus Leiden in 1 dag halen?

Wil jij snel en gemakkelijk je rijbewijs halen in de omgeving van Leiden? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Wanneer je je rijbewijs hebt gehaald gaat er letterlijk een gehele nieuwe wereld voor je open met vrijheid. Je kan gaan en staan waar en wanneer je wilt. Helaas komt het weleens voor dat mensen moeite hebben met het halen van hun theorie-examen.

theoriecursus leiden

Het zakken voor het theorie-examen kan komen door een slechte voorbereiding, maar er zijn ook andere oorzaken die je soms niet in de hand hebt. Gelukkig zijn er voor deze mensen ook oplossingen, zoals deelnemen aan een dagcursus voor het halen van je theorie-examen. In de omgeving van Leiden is het mogelijk om deel te nemen aan één van deze vele dagcursussen. Meld je vandaag nog vrijblijvend aan voor de theoriecursus Leiden en haal binnen een paar uur jouw theoriecertificaat.

Waarom kiezen voor Theoriecursus Leiden Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.

✅Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

✅Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

De cursusdagen voor de Auto, Motor en Bromfiets kosten slechts tijdelijk €99,- inclusief examen, lunch en vervoer naar het CBR. Je doet opdezelfde dag nog examen! De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.

✅Waar geven jullie de theoriecursus?

Wij geven theoriecursussen door heel Zuid-Holland, o.a. in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden en Zoetermeer.

✅Moet ik vooraf de cursus leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

✅Hoelang bestaan jullie al?

Wij bestaan al ruim 10 jaar en hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van theoriecursussen.