Theoriecursus Gouda

Wij van Slaaggarant opleidingen bieden theoriecursussen in Gouda aan. Kan jij ook niet wachten om zelf in Gouda rond te rijden? Haal dan nu snel en eenvoudig je theorie-examen in Gouda. Je hoeft niet urenlang te leren in de boeken of cd-roms, maar via een dagcursus haal je nu gemakkelijk en snel je theorie certificaat. Zodra je dit certificaat hebt behaald zal je merken dat de rijlessen je ook een stuk gemakkelijk afgaan.

theoriecursus gouda

Binnen een dag klaar voor je theorie-examen

 Een dagcursus voor je theorie examen is erop gericht om onze studenten binnen een dag klaar te stomen voor het theorie-examen. De cursussen beginnen meestal vroeg op de ochtend en duren tot het begin van de middag. Na het einde van de theoriecursus ga je direct naar het CBR om het examen af te leggen.​ Schrijf je vrijblijvend in voor jouw theoriecursus Gouda en haal binnen 12 uur jouw theorie-examen!

Waarom kiezen voor Theoriecursus Gouda Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.

✅Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

✅Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

De cursusdagen voor de Auto, Motor en Bromfiets kosten slechts tijdelijk €99,- inclusief examen, lunch en vervoer naar het CBR. Je doet opdezelfde dag nog examen! De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.

✅Waar geven jullie de theoriecursus?

Wij geven theoriecursussen door heel Zuid-Holland, o.a. in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden en Zoetermeer.

✅Moet ik vooraf de cursus leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

✅Hoelang bestaan jullie al?

Wij bestaan al ruim 10 jaar en hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van theoriecursussen.