Theoriecursus Gouda

Wij van Slaaggarant opleidingen bieden theoriecursussen in Gouda aan. Kan jij ook niet wachten om zelf in Gouda rond te rijden? Haal dan nu snel en eenvoudig je theorie-examen in Gouda. Je hoeft niet urenlang te leren in de boeken of cd-roms, maar via een dagcursus haal je nu gemakkelijk en snel je theorie certificaat. Zodra je dit certificaat hebt behaald zal je merken dat de rijlessen je ook een stuk gemakkelijk afgaan.

theoriecursus gouda

Binnen een dag klaar voor je theorie-examen

 Een dagcursus voor je theorie examen is erop gericht om onze studenten binnen een dag klaar te stomen voor het theorie-examen. De cursussen beginnen meestal vroeg op de ochtend en duren tot het begin van de middag. Na het einde van de theoriecursus ga je direct naar het CBR om het examen af te leggen.​ Schrijf je vrijblijvend in voor jouw theoriecursus Gouda en haal binnen 12 uur jouw theorie-examen!

De dagcursussen zijn gebaseerd op examens die daadwerkelijk worden afgelegd. De examens worden geanalyseerd en er worden gemakkelijke ezelsbruggetjes geleerd aan onze studenten. Deze ezelsbruggetjes gaan je helpen om je examen gemakkelijk te halen. De cursussen zijn geschikt voor het halen van je theorie certificaat voor motor, auto, taxi en brommer.

Wist je dat dagcursussen van theorie voor iedereen geschikt zijn? Dus ook voor mensen met bijvoorbeeld ADHD of faalangst? Door middel van onze theoriecursussen is iedereen in staat om een goede inschatting te maken van de vragen en de ezelsbruggetjes gaan zeker helpen om het juiste antwoord te geven. De lesmethode is namelijk op een speciale manier opgebouwd, waardoor iedereen kan slagen. Docenten hebben vaak zelf jarenlange ervaren als rij-instructeur en weten precies waar het theorie-examen om draait. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk bepaalde trucjes en slimmigheden doorgeven aan de studenten die deze daarna toe kunnen passen. Naast Gouda zijn we ook actief in Delft en Den Haag waar je terecht kan voor o.a. je theoriecursus Den Haag en meer.

Hoe moet ik mij voorbereiden op de theoriecursus?

Bij de meeste rijscholen die een theoriecursus aanbieden ontvang je na aanmelding bij de cursus een link met de lesstof. Het wordt altijd aangeraden om deze lesstof goed en zorgvuldig door te nemen, zodat je toch met enige kennis aankomt bij de cursus. Ook zal je zelf merken dat wanneer je de lesstof je beter voorbereidt aankomt op de cursus en je de vragen beter begrijpt.

Het theorie-examen bestaat uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel is gevaarherkenning. In totaal moet je 13 van de 25 vragen goed beantwoorden. Het tweede en derde onderdeel bestaan uit vragen over wetten en de verkeersregels en daarnaast over verkeersinzicht en risico’s. Om te slagen moet je minimaal 35 van de 40 vragen goed beantwoorden.

Waarom kiezen voor Theoriecursus Gouda Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.

✅Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

✅Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

De cursusdagen voor de Auto, Motor en Bromfiets kosten slechts tijdelijk €99,- inclusief examen, lunch en vervoer naar het CBR. Je doet opdezelfde dag nog examen! De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.

✅Waar geven jullie de theoriecursus?

Wij geven theoriecursussen door heel Zuid-Holland, o.a. in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden en Zoetermeer.

✅Moet ik vooraf de cursus leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

✅Hoelang bestaan jullie al?

Wij bestaan al ruim 10 jaar en hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van theoriecursussen.