Theoriecursus Delft

Met Theoriecursus Delft (Slaaggarant) slaag je binnen 1 dag voor je auto, motor en bromfiets theorie! Kan jij ook niet wachten om je rijbewijs te halen, maar moet je eerst succesvol het theorie-examen afsluiten? Dan kunnen we je vertellen dat je op de juist pagina terecht bent gekomen. Op deze pagina vind je namelijk meer informatie over dagcursussen voor je theorie-examen. Deze theorie-examens zijn geschikt voor iedereen en helpen je om gemakkelijk het examen af te leggen. 

theoriecursus delft

Het examen bestaat in totaal uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel is gevaarherkenning. Tijdens dit onderdeel krijg je een aantal vragen voorgeschoteld, waarbij je moet inschatten wat de best mogelijk actie is. In totaal krijg je 25 vragen hierover. Het volgende onderdeel vragen over de wetten en regels. Dit zijn in totaal 30 vragen. Als laatste krijg je nog 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s.

Om te slagen voor je theorie-examen dien je minimaal 13 vragen bij het onderdeel gevaarherkenning goed te hebben en daarnaast moet je minimaal 35 vragen goed hebben ingevuld bij de overige onderdelen. Bij onze Theoriecursus Delft ben je gegarandeerd voor het behalen van jouw theorie-certificaat.

Waarom kiezen voor Theoriecursus Delft Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.

✅Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

✅Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

De cursusdagen voor de Auto, Motor en Bromfiets kosten slechts tijdelijk €99,- inclusief examen, lunch en vervoer naar het CBR. Je doet opdezelfde dag nog examen! De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.

✅Waar geven jullie de theoriecursus?

Wij geven theoriecursussen door heel Zuid-Holland, o.a. in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden en Zoetermeer.

✅Moet ik vooraf de cursus leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

✅Hoelang bestaan jullie al?

Wij bestaan al ruim 10 jaar en hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van theoriecursussen.