Theoriecursus Delft

Met Theoriecursus Delft (Slaaggarant) slaag je binnen 1 dag voor je auto, motor en bromfiets theorie! Kan jij ook niet wachten om je rijbewijs te halen, maar moet je eerst succesvol het theorie-examen afsluiten? Dan kunnen we je vertellen dat je op de juist pagina terecht bent gekomen. Op deze pagina vind je namelijk meer informatie over dagcursussen voor je theorie-examen. Deze theorie-examens zijn geschikt voor iedereen en helpen je om gemakkelijk het examen af te leggen.

Het examen bestaat in totaal uit drie onderdelen. Het eerste onderdeel is gevaarherkenning. Tijdens dit onderdeel krijg je een aantal vragen voorgeschoteld, waarbij je moet inschatten wat de best mogelijk actie is. In totaal krijg je 25 vragen hierover. Het volgende onderdeel vragen over de wetten en regels. Dit zijn in totaal 30 vragen. Als laatste krijg je nog 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s.

Om te slagen voor je theorie-examen dien je minimaal 13 vragen bij het onderdeel gevaarherkenning goed te hebben en daarnaast moet je minimaal 35 vragen goed hebben ingevuld bij de overige onderdelen.

Heb jij moeite met leren vanuit een boek en is het al voorgekomen dat je een paar keer bent gezakt voor je theorie-examen? Dan hebben wij nu de perfecte oplossing voor jou. Het is namelijk mogelijk om deel te nemen aan verschillende dagcursussen voor je theorie-examen. Deze cursussen worden gegeven door docenten die al jarenlang ervaring hebben met het geven van deze lessen en daarnaast ook vaak zelf rij-instructeur zijn. Tijdens de cursus worden studenten verschillende ezelsbruggetjes aangeleerd die het makkelijk maken om de vragen goed in te schatten en uiteindelijk het juiste antwoord te geven.

Sommige mensen hebben net waar meer begeleiding nodig dan andere mensen. Onze theoriecursussen zijn echter voor iedereen geschikt, dus bijvoorbeeld ook voor mensen met ADHD en faalangst. Wanneer je deelneemt aan de theoriecursus word je binnen één ochtend klaargestoomd voor het theorie-examen. Zodra deze ochtend voorbij is gaan alle studenten rechtstreeks naar het CBR om het examen af te leggen. Je hebt dus het voordeel dat alle theorie en de ezelsbruggetjes nog vers in je hoofd zitten en dit gaat je dan ook zeker helpen bij het afleggen van het examen.

Ben je op zoek naar theoriecursus in de omgeving van Delft? Dan ben je op de juiste pagina terechtgekomen. Via deze pagina kan je verschillende aanbieders vinden die theoriecursussen aanbieden in deze omgeving. Door deel te nemen aan één van deze cursussen ben jij ervan verzekerd dat je binnenkort op je eigen houtje door het centrum van Delft heenrijdt. Geniet van de vrijheid die een rijbewijs je biedt!

Waarom kiezen voor Theoriecursus Delft Slaaggarant?

  • Opleidingscentrum Slaaggarant is actief sinds 2012!
  • Wij bieden auto, motor en bromfiets cursussen met slagingskans!
  • Ervaren getrainde opleiders ( 100% Gecertificeerd )
  • Meer dan honderden geslaagden.