Scooter Theoriecursus in 1 dag halen?

Wanneer jij je bromfiets/scooter rijbewijs AM wilt gaan halen en wilt gaan voor een scooterrijbewijs in Nederland. Dien je eerst een 2 tal examens met succes af te ronden. Het eerste examen wat belangrijk is, is het verplichte Bromfiets Theorie Examen.

Ben jij al klaar voor het Bromfiets theorie examen?

Ook voor jouw bromfiets praktijk examen ben je op deze website op het juiste adres. Wij werken samen met diverse erkende bromfiets rijscholen in geheel Nederland. En deze rijscholen kunnen jouw goed voorbereiden op het Bromfiets Praktijk Examen.

scooter theoriecursus

Je bent net 16 geworden en kan niet wachten tot jij op je scooter de stad door kunt touren. Helaas is er wel een probleempje, je dient namelijk nog het theorie-examen voor je scooterrijbewijs te halen. Helaas ervaren veel jonge  mensen problemen met het halen van het theorie-examen. Wij zijn immers niet meer gewend om boeken uit ons hoofd te leren en uiteindelijk een examen. Gelukkig kun je terecht bij verschillende rijscholen voor de deelname aan een theoriecursus, zoals bijvoorbeeld deze scooter theoriecursus in Den Haag.

Vandaag de dag is het mogelijk om jezelf online, goed voor te bereiden op jouw theorie examen. Dus geen suffe boeken meer en studeren waar en wanneer jij dat wilt.

De voordelen van een theoriecursus is, dat de theorie les je juist de juiste look en feel geven van een echt CBR Theorie Examen. Hierdoor raak je sneller vertrouwd met het CBR systeem, en zal je jouw slagingskans enorm doen laten stijgen.

Op deze website kunt u terecht voor zowel uw AutoMotor en voor het Bromfiets Theorie. Maak onderstaand uw keuze en begin vandaag nog met het volgen van een theoriecursus bij theoriecentrum Slaaggarant.

Wanneer je je aan hebt gemeld voor een scooter theoriecursus heb je als het goed is een locatie en een tijd gekozen. Zorg er altijd voor dat je op tijd bij het examen bent, je wilt er natuurlijk niet te laat komen, omdat je in dit geval de cursus voor niks hebt gevolgd. De cursus begint vroeg op de ochtend en in deze cursus zullen verschillende voorbeeldvragen voorbijkomen. De leraar zal je voorbereiding op de stelling van de vragen in het examen en je daarnaast een aantal handige ezelsbruggetjes leren. Hierdoor zal je merken dat het een stuk gemakkelijker wordt om het examen af te leggen.

Het examen voor de scooter theorie bestaat in totaal uit 50 vragen. Hiervan gaan 40 vragen over de wetten en verkeersregels en de overige 10 vragen zijn gericht op het inzicht in het verkeer. Om te slagen dien je in totaal 44 van 50 vragen goed te beantwoorden. Over het algemeen slaagt meer dan 80% van de leerlingen die de cursus hebben gevolgd. Helaas kan het natuurlijk altijd voorkomen dat je net een paar vragen te veel fout hebt. Gelukkig bieden veel rijscholen in dat geval een gratis nieuwe theoriecursus en examen aan. De meeste mensen die de eerste keer gezakt zijn zullen dan ook vrijwel zonder probleem de tweede poging succesvol afsluiten.

Meer informatie

Wil je meer informatie over een theoriecursus voor je scootertheorie? Dan raden we je aan om contact op te nemen met een rijschool bij jou in de buurt. Zij kunnen je meer vertellen over hoe het examen er precies aan toe gaat.

✅Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

✅Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingsgkans kost slechts €69,- excl. theorie-examen bij het CBR. De theorie-examen dient zelf of in overleg met ons gereserveerd te worden. De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.

✅Waar geven jullie de theoriecursus?

Wij geven theoriecursussen door heel Zuid-Holland, o.a. in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden en Zoetermeer.

✅Moet ik vooraf de cursus leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

✅Hoelang bestaan jullie al?

Wij bestaan al ruim 10 jaar en hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van theoriecursussen.