Scooter Theoriecursus in 1 dag halen?

Wanneer jij je bromfiets/scooter rijbewijs AM wilt gaan halen en wilt gaan voor een scooterrijbewijs in Nederland. Dien je eerst een 2 tal examens met succes af te ronden. Het eerste examen wat belangrijk is, is het verplichte Bromfiets Theorie Examen.

Ben jij al klaar voor het Bromfiets theorie examen?

Ook voor jouw bromfiets praktijk examen ben je op deze website op het juiste adres. Wij werken samen met diverse erkende bromfiets rijscholen in geheel Nederland. En deze rijscholen kunnen jouw goed voorbereiden op het Bromfiets Praktijk Examen.

scooter theoriecursus

Je bent net 16 geworden en kan niet wachten tot jij op je scooter de stad door kunt touren. Helaas is er wel een probleempje, je dient namelijk nog het theorie-examen voor je scooterrijbewijs te halen. Helaas ervaren veel jonge  mensen problemen met het halen van het theorie-examen. Wij zijn immers niet meer gewend om boeken uit ons hoofd te leren en uiteindelijk een examen. Gelukkig kun je terecht bij verschillende rijscholen voor de deelname aan een theoriecursus, zoals bijvoorbeeld deze scooter theoriecursus in Den Haag.

✅Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

✅Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingsgkans kost slechts €69,- excl. theorie-examen bij het CBR. De theorie-examen dient zelf of in overleg met ons gereserveerd te worden. De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.

✅Waar geven jullie de theoriecursus?

Wij geven theoriecursussen door heel Zuid-Holland, o.a. in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden en Zoetermeer.

✅Moet ik vooraf de cursus leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

✅Hoelang bestaan jullie al?

Wij bestaan al ruim 10 jaar en hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van theoriecursussen.