Over ons

Slaag Garant is een rijschool in hartje Den Haag. Wij zijn betrouwbaar, vakbekwaam en hebben altijd een scherpe prijs. Door te kiezen voor een deugdelijke, ervaren rijschool met goed geschoolde opleiders en een leuke gemiddelde lesprijs zul je een goede rijopleiding voor een nette prijs krijgen.

Met onze verschillende pakketten is het mogelijk om zo snel mogelijk je rijbewijs te halen.
Onze garantie is uw succes. Wij als autorijschool hebben een hoge slagingspercentage. Heeft u vragen, opmerkingen of suggesties? We horen het graag van u. Bovendien kunt u ook bij ons uw theorie in 1 dag halen. (100% slagingskans).

Onze kracht zit in de rust wat wij uitstralen. Iedereen wilt gerusteloos en op een leuke manier zijn of haar rijbewijs halen. Bij Slaag Garant hebben wij ervaren rijinstructeurs met jaren ervaring, die u graag helpen naar uw rijbewijs. Wij als rijschool in Den Haag zijn een bekende en betrouwbare rijschool.

In vijf stappen ben jij in het bezit van het rijbewijs. Het aanvragen van een proefles is geheel vrijblijvend en geeft veel zekerheid. Vraag vandaag nog een proefles aan en stap deze week nog in de auto! Door onze flexibiliteit staan we zowel in de avonden als de weekenden klaar voor onze leerlingen. Door onze hoge slagingspercentages voor de auto zijn wij een rijschool met autoriteit in Den Haag en omstreken.

AANMELDEN THEORIE