Motor Theoriecursus in 1 dag!

Het online beoefenen van je motor theorie examen is een goede stap om je motor rijbewijs te halen. Dit motor theorie examen is een vereiste voordat je het motor examen gaat afleggen. Ook als je je autorijbewijs al hebt dien je het motor theorie examen met goed gevolg hebben afgelegd. Heb je geen geldig theoriecertificaat A maar wel een geldig rijbewijs B dan mag je met de praktijkopleiding beginnen.

motor theoriecursus den haag

Iedereen die geen rijbewijs B heeft moet voor de praktijkopleiding eerst een theoriecertificaat A halen. Oefen Motor Theorie Examen Online Oefen Motor Theorie Examen Online Oefen Motor Theorie Examen Online Om het motor theorie examen te mogen afleggen moet je tenminste 18 jaar oud zijn. Je moet het certificaat voor aanvang van het praktijk examen aan de examinator tonen. Alleen het examen voertuigbeheersing mag je doen als je rijbewijs B hebt.

Wil jij beginnen aan het halen van je motorrijbewijs? Dan dien je er eerst voor te zorgen dat je het theorie-examen succesvol aflegt. Helaas ervaren veel mensen moeite met het halen van het theorie examen, maar gelukkig is daar nu een oplossing voor. Het is namelijk mogelijk om een motor theoriecursus te volgen en binnen één dag het theorie-examen te halen. In dit blogartikel vertellen we je meer over de motor theoriecursus. Lees verder voor meer informatie.

Hoe ziet een theoriecursus eruit?

Voordat je kunt deelnemen aan een motortheoriecursus dien je je eerst aan te melden. Je kiest een tijd en locatie en zorgt ervoor dat je op de dag van de cursus op tijd bent. Je wilt natuurlijk niet dat je te laat aankomt bij de cursus en je voor niets hebt betaald. Zodra je bent aangekomen, meestal vroeg in de ochtend, zal je gedurende de ochtend en in het begin van de middag les krijgen van een leraar. In deze les zal de theoriestof behandeld worden en daarnaast krijgen leerlingen vaak voorbeeldvragen te zien. Ook wordt er meegegeven waar de leerlingen tijdens het examen op moeten letten.

Bij de meeste cursussen ga je rond twee uur ’s middags naar het CBR toe om het examen af te leggen. Het theorie-examen bestaat uit in totaal 50 vragen en twee testvragen. Om te slagen dien je in totaal 44 of meer vragen goed te beantwoorden. Uit onderzoek is gebleken dat zo’n 80% van alle leerlingen die een theoriecursus heeft gevolgd zal slagen. Helaas zal de overige 20% zakken, maar geen zorgen. Veel rijscholen bieden namelijk gratis de mogelijkheid tot een herexamen en cursus aan wanneer je bent gezakt. Wij hebben er dus alle vertrouwen in dat ook jij het examen uiteindelijk succesvol zal afleggen en binnen no-time zal scheuren op je motor.

Meer informatie aanvragen

Wil je meer informatie over de motor theoriecursus? Dan raden we je aan om contact op te nemen met een rijschool bij jou in de buurt. Zij kunne je meer vertellen over hun handelswijze en hoe de cursus er precies uitziet.

✅Waar wordt de cursus gegeven?

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.

✅Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?

De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingskans kost slechts €69,- excl. theorie-examen bij het CBR. De theorie-examen dient zelf of in overleg met ons gereserveerd te worden. De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.

✅Waar geven jullie de theoriecursus?

Wij geven theoriecursussen door heel Zuid-Holland, o.a. in Den Haag, Rotterdam, Utrecht, Delft, Leiden en Zoetermeer.

✅Moet ik vooraf de cursus leren?

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.

✅Hoelang bestaan jullie al?

Wij bestaan al ruim 10 jaar en hebben al jarenlang ervaring in het verzorgen van theoriecursussen.