F.A.Q.

F.A.Q. meestgestelde vragen.

Heb jij ondanks je zoektocht op de site nog steeds onderwerpen waarvan je denkt, ik heb vragen. Dan helpen de veelgestelde vragen hieronder je ongetwijfeld verder. Klik op één van onderstaande vragen om direct naar het antwoord te gaan.

Meest Gestelde Vragen

Onze cursussen beginnen meestal om 07:00 uur. De exacte tijd ontvang je in je bevestigingsmail. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.
 

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.
 

De eendaagse theoriecursus met 100% slagingsgkans kost slechts €69,- excl. theorie-examen bij het CBR. De theorie-examen dient zelf of in overleg met ons gereserveerd te worden. De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.