F.A.Q.

F.A.Q. meestgestelde vragen.

Heb jij ondanks je zoektocht op de site nog steeds onderwerpen waarvan je denkt, ik heb vragen. Dan helpen de veelgestelde vragen hieronder je ongetwijfeld verder. Klik op één van onderstaande vragen om direct naar het antwoord te gaan.

Meest Gestelde Vragen

De cursustijden zijn afhankelijk van de door u gekozen categorie waarvoor u de theoriecursus wilt volgen. Dit verschilt per Auto, Motor en bromfietstheorie. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.
 

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.
 

De cursusdagen voor de Auto, Motor en Bromfiets kosten slechts tijdelijk €90,- Excl. examenkosten, hierbij krijgt u een gratis iTheorie cursus t.w.v. €69,-. De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.