F.A.Q.

F.A.Q. meest gestelde vragen Theorie

Auto Motor Bromfiets

Heb jij ondanks je zoektocht op de site nog steeds onderwerpen waarvan je denkt, ik heb vragen. Dan helpen de veelgestelde vragen hieronder je ongetwijfeld verder. Klik op één van onderstaande vragen om direct naar het antwoord te gaan.

 
 
1Hoelaat begint de cursus?
De les begint rond 7:15 uur. Ongeveer om 14:00 uur vertrekken we naar het CBR om het examen af te leggen. Er zijn meerdere pauzes tijdens de lessen. Na het examen ben je uiterlijk tussen 15:30/16:00 klaar.
2Waar word de cursus gegeven?
Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.
3Wie reserveert het theorie-examen?
Het examen kunnen wij direct na de cursus reserveren voor je bij het CBR. Ook kunt u het in eigen overleg zelf uw examen aanvragen bij het CBR.
4Moet ik het vooraf leren?
Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.
5Hoeveel kost het en hoe kan ik betalen?
De cursusdagen voor de Auto, Motor en bromfiets kosten slechts tijdelijk €90, Excl. examenkosten + een gratis iTheorie cursus t.w.v. €69, De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.
6Wat is het slagingspercentage?
In de regel is het zo dat iedereen die goed Nederlands spreekt, op tijd aanwezig is en goed oplet tijdens de les dezelfde dag ook slaagt. Gemiddeld slaagt 95% van deze kandidaten.
 
AANMELDEN THEORIE