Contact

Contactgegevens

Theoriecentrum Slaag Garant
Jan Luykenlaan 1
2533 JK Den Haag

Tel: 070 – 326 5361
E-mail: info@slaaggarant.nl
Website: www.slaaggarant.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag:
10:00 – 18:00

Zaterdag:
12:00 – 16:00

Zondag:
Alleen op afspraak geopend

Meest Gestelde Vragen

Heb jij ondanks je zoektocht op de site nog steeds onderwerpen waarvan je denkt, ik heb vragen. Dan helpen de veelgestelde vragen hieronder je ongetwijfeld verder. Klik op één van onderstaande vragen om direct naar het antwoord te gaan.

De cursustijden zijn afhankelijk van de door u gekozen categorie waarvoor u de theoriecursus wilt volgen. Dit verschilt per Auto, Motor en bromfietstheorie. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op!

Onze lessen zijn altijd dichtbij het station of het CBR. De cursuslocatie is altijd goed te bereiken met het openbaar vervoer. Deze gegevens ontvang je na je aanmelding binnen 24 uur per mail.
 

Na je aanmelding ontvang je van ons een aantal oefenlinks. Je mag deze doornemen ter voorbereiding, maar het is niet noodzakelijk omdat we alles van A tot Z tijdens de theoriecursus behandelen.
 

De cursusdagen voor de Auto, Motor en bromfiets kosten slechts tijdelijk €99,- inclusief examen, lunch en vervoer naar het CBR. Je doet opdezelfde dag nog examen! De kosten voor de theoriecursus dienen op de cursusdag contant te worden voldaan.