Bromfietstheorie

Wij leren je alles wat je moet weten over bromfietstheorie in één dag aan

Slaag Garant biedt een unieke lesmethode. In plaats van dat je dikke boeken door moet werken in je vrije tijd, word je op de dag van het bromfietstheorie examen in één dag alle relevante kennis bijgebracht. Dit gebeurt via een volledig examengerichte methode. Wij weten wat voor vragen het CBR je zou kunnen stellen, en dáár trainen wij op. Na afloop van de cursusdag zal je de volgende dag alle examenvragen met gemak kunnen beantwoorden, omdat je precies getraind bent op de vragen die je gesteld zullen worden.

Daarom hebben wij een unieke theorieles methode ontwikkeld waarbij je de verkeersborden en verkeersregels heel goed leert zodat je het in de theorie en in de praktijk kan toepassen. Dankzij deze leermethode is het bijna niet meer mogelijk om te zakken voor je theorie-examen!

De 1-daagse theoriecursus inclusief CBR theorie-examen kost slechts €99,-

Snel slagen voor je bromfietstheorie

Wil je zo snel mogelijk het theorie-examen halen? Je kunt dit beter maar zo snel mogelijk achter de rug hebben, want dan kan je ook direct bromfietsrijlessen gaan nemen. Slaag Garant biedt theoriecursussen in één dag. Binnen een enkele dag wordt je al de kennis aangereikt om glansrijk je theorie-examen te halen. Dit examen hebben wij voor je gereserveerd en neem je de volgende ochtend zelf af bij het CBR.

Onze cursus is gericht op het foutloos kunnen beantwoorden van de vragen die het CBR je stelt. Dus wil je je theorie-examen zo snel en probleemloos mogelijk achter de rug hebben, zodat je snel rijlessen kunt nemen en je bromfiets-certificaat kunt gaan halen?

Kies voor de cursus bromfiets theorie in één dag van Slaag Garant. Ook jij zult zeker slagen!
 • Aad Chris
  Eindelijk na zoveel jaar geslaagd dankzij de cursus van Slaag Garant. Had ik dit maar jaren eerder gedaan! Alles werd super goed uitgelegd en je snapt het gelijk. Super bedankt Anass van Slaag Garant!
  Aad Chris
 • Ikram
  In 1x gehaald mijn theorie-examen door de top cursus van Slaag Garant! Annas houd je wel wakker, dus geen tijd om in slaap te vallen! Duidelijke uitleg voor ieder, een echte aanrader bedankt Slaag Garant!
  Ikram
 • Wiktoria
  Slaag Garant zeker een aanrader voor iedereen! Theorie geslaagd in 1x! Natuurlijk komt dat dankzij de beste teacher Annas, door zijn uitleg is alles duidelijk en kan niks fout gaan! Alleen maar slagen!
  Wiktoria
 • Marc
  In 1x geslaagd dankzij Slaag Garant!! Het is zeker het geld en de moeite waard, natuurlijk wel opletten in de les, dan kan je gewoon niet zakken!! Aanrader voor ieder! Bedankt Annas!
  Marc
 • Yasmijn
  Top cursus gegeven door top docent Annas! Alles word duidelijk uitgelegd, duidelijker kan niet. Een echte aanrader! Dus voor diegene die gegarandeerd willen slagen zijn bij Slaag Garant op het juiste adres!!
  Yasmijn
 • Lachmie
  Vandaag mijn theorie gehaald in 1x!!! Top cursus gehad van top docent Annas! Zeker de moeite waard en Slaag Garant is absoluut een aanrader voor ieder! Wil je slagen dan moet je bij Slaag Garant zijn!
  Lachmie
 • Junior
  Slaag Garant de beste theorieschool van den Haag en omstreken! Goede voorbereiding, les structuur en uitleg zodat je gaat slagen! Echt een aanrader voor ieder! Dank je wel Anass!
  Junior
 • Aneta
  Vandaag mijn theorie gehaald, alleen maar 2 fouten.. wat een topschool Slaag Garant.. Goede begeleiding en het lesgeven wordt top uitgevoerd door Anass! Dank je wel Slaag Garant!
  Aneta
 • Hassen
  Slaag Garant bedankt voor de cursus! Bedankt voor de tijd. Dankzij jullie in 1x geslaagd voor mijn auto-theorie (ik woon pas 1,5 jaar in nederland). Slaag Garant daar moet je zijn voor je theorie! Bedankt Annas!
  Hassen
 • Polina
  Ik heb vandaag een theorie-cursus gedaan en meteen een theorie-examen bij het CBR en in 1 keer geslaagd. Bedankt voor een goede en snelle cursus! Super goed gedaan! Slaag Garant, echt een aanrader voor ieder!
  Polina
 

Bromfietstheorie bij Slaag Garant, wat kun je verwachten?

Nadat wij jou aanmelding hebben ontvangen krijg je direct een infomail ter bevestiging, nadat de rest van de gegevens verwerkt zijn ontvang je een definitieve bevestigingsmail.

Wat kun je verwachten van de bromfiets theoriecursus?
- Om 17:00 start onze cursus, zodat je geen lessen op school mist.
- Na een korte introductie begint de theoriecursus
- Je wordt heel de avond door getraind op de vragen van het CBR examen.
- Direct de volgende ochtend ga je zelfstandig naar het CBR toe
- Je legt het examen af bij het CBR, gefeliciteerd je bent geslaagd!

Meld je aan en check de beschikbare data voor bromfietstheorie.

100% Slagingskans

Om 17:00 beginnen we met de cursus en zorgen we ervoor dat je alles weet wat je moet weten.

Heb je moeite om vanuit een boek te leren? Twijfel je of denk je dat het oefenen ervan moeilijk is? Ben je bang om falen op je CBR examen? Geen zorgen! Slaag Garant staat bekend om zijn examengerichte lesmethode, zo hoef je dus geen boek uit je hoofd te leren maar slechts datgene wat echt belangrijk is. Samen met jou zetten wij ons 100% in om jou in een keer te laten slagen voor je CBR examen!

AANMELDEN THEORIE