Autotheorie

Wij leren je alles wat je moet weten over autotheorie in één dag!

Slaaggarant biedt tijdelijk: Eendaagse theoriecursus voor €69,- Excl theorie-examen. 

Het theorie-examen dient zelf gereserveerd te worden, dit kan met Digid via mijn.cbr.nl.

Slaag Garant biedt een unieke lesmethode. In plaats van dat je dikke boeken door moet werken in je vrije tijd, word je op de dag van het autotheorie examen in één dag alle relevante kennis bijgebracht. Dit gebeurt via een volledig examengerichte methode. Wij weten wat voor vragen het CBR je zou kunnen stellen, en dáár trainen wij op. Na afloop van de cursusdag zal je alle examenvragen met gemak kunnen beantwoorden, omdat je precies getraind bent op de vragen die je gesteld zullen worden.

Slaag Garant biedt een unieke lesmethode. In plaats van dat je dikke boeken door moet werken in je vrije tijd, word je op de dag van het autotheorie examen in één dag alle relevante kennis bijgebracht. Dit gebeurt via een volledig examengerichte methode.

Wij weten wat voor vragen het CBR je zou kunnen stellen, en dáár trainen wij op. Na afloop van de cursusdag zal je alle examenvragen met gemak kunnen beantwoorden, omdat je precies getraind bent op de vragen die je gesteld zullen worden.

De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingskans kost slechts €69,- excl. theorie-examen bij het CBR. De theorie-examen dient zelf of in overleg met ons gereserveerd te worden.

Het CBR examen autotheorie kent 25 vragen over gevaarherkenning, 10 vragen over verkeersinzicht en risico’s en 30 vragen over wetten en verkeersregels. Wij stomen je in één dag klaar, zodat je deze vragen blindelings zult kunnen beantwoorden. Ook mensen die niet goed uit een boek kunnen leren slagen met deze methode gegarandeerd voor hun auto theorie examen.

Het theorie-examen dient u zelf te reserveren. In overleg kunnen wij dit eventueel voor u doen bij ons op kantoor.. Omdat je dit examen direct na het doornemen van de theorie afneemt, zit de kennis nog vers in je geheugen. Vanwege deze betrouwbare en beproefde lesmethode kunnen wij je onze unieke 100% slagingskans dan ook aanbieden.

De 1-daagse theoriecursus met 100% slagingskans kost slechts €69,- excl. theorie-examen bij het CBR. De theorie-examen dient zelf of in overleg met ons gereserveerd te worden.

Een cursus autotheorie afnemen bij Slaag Garant is gunstig geprijsd en is de kosten meer dan waard. Het is namelijk zo dat zelfs als je een boek doorneemt, de kans dat je in één keer slaagt zeker niet gegarandeerd is. Zonder een cursus zakt ruim 77% van de mensen de eerste keer voor hun autotheorie examen. Wil je snel achter het stuur kruipen van de lesauto, dan is een cursus van Slaag Garant de beste manier om dit voor elkaar te krijgen.

Je zit na onze cursus tevens zelfverzekerder achter het stuur van je lesauto. Je bent op de hoogte van de verkeersregels en kunt gevaren goed inschatten. Dus niet alleen slaag je snel voor je auto theorie examen, onze cursus helpt je ook bij het autorijden zelf.

Kies voor de cursus autotheorie in één dag van Slaag Garant. Ook jij zult zeker slagen!

Patrick van Eck

Zaterdagmiddag een theoriecursus gehad voor de auto en binnen 7 uur geslaagd bij Theoriecursusdenhaag.nl, bedankt jongens!

Sarah Willson

Apparently we had reached a great height in the atmos, for the sky was a dead black, and the stars had ceased to twinkle.reached a great height in the atmosphere, dead black, and the stars.